LEVERANSER
Vi strävar efter att leverera era varor så fort som möjligt. Alla beställningar behandlas så snart transaktionen är klar. Vi kan leverera till hela världen. Försening av leverans kan ske under rea och kampanjer.

INOM SVERIGE

HÄMTA I BUTIK - 0 SEK
Skorna hämtas i butiken i Sturegallerian. Du får ett mail när din order är klar för upphämtning. Hämtas inom 7 dagar. Ta med legitimation. Hämtar du åt någon annan behöver du visa mottagarens legitimation.

POSTNORD COLLECT till närmsta ombud - 69 SEK
Leveranstid 2-3 vardagar.
Paketet levereras till ert närmsta ombud och avi skickas via sms.

POSTNORD HOME Hemleverans - 99 SEK
Leveranstid 2-3 vardagar.
Paketet levereras till ert hem, avi skickas via sms.

WORLDWIDE SHIPPING

DHL EXPRESS Worldwide - 299 SEK
Leveranstid 2-7 vardagar.
Paketet levereras till er hemadress.
Avisering sker från DHL.
Vi levererar till hela världen.

Vid sändning med Postnord eller DHL kommer ni att erhålla ett mejl med ert spårningsnummer när ordern lämnat vårt lager.  Har ni ytterligare frågor, vänligen mejla oss på info@ccshoes.se så hjälper vi er. Observera att eventuella extra skatter och tullavgifter som läggs till på grund av destinationslandet är kundens ansvar. Alla våra försändelser packas i anpassade fraktpåsar beroende på storlek på varan. Vi tar ej ansvar för leverantörens hantering och/eller leveranstider, då vi inte kan påverka oväntade händelser under frakten. Var god observera att paket som ej hämtats inom 14 dagar kommer att returneras till CC Shoes Online Shop. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 199 SEK.

KLIMATKOMPENSERAD FRAKT
Klimatkompensation innebär att man finansierar en åtgärd utanför den egna verksamheten. Den åtgärden ska leda till en minskning av utsläpp som är lika stor som de utsläpp som man kompenserar för.

Det finns olika typer av initiativ för utsläppsreduktion som används för klimatkompensation. De vanligaste projekten är installation av förnyelsebar elproduktion (för att undvika starkt klimatpåverkande kolkraft), energibesparande investeringar och plantering eller bevarande av skog.
Vi har 100% grön el via Fortum, Miljötrygg certifikat 2908432.

Vi skickar de flesta beställningar i webpåsar i papper som är komposterbara och biologiskt nedbrytbara. Vi har en specialdesignad förpackningsteknik för att packa mindre luft och undvika att addera extra material. Vi återanvänder även kartonger som skickas till oss för att spara miljö. Tillsammans kan vi påverka vår framtid!