STEP INTO INCLUSIVE STYLE

TAILORED CHIC

"Let's redefine shoe shopping by celebrating the beauty of flawless fit for every woman's size"


Är du trött på att kompromissa med komfort för stil? Vi vänder oss till kvinnor i alla åldrar som kämpar med att hitta high-end skor som verkligen passar. Vi introducerar vår Custom Fitting Service, anpassat för kvinnor i alla storlekar. Vi vill omdefiniera skoshopping genom att fira skönheten i en perfekt passform för varje kvinnas storlek. Varje kvinna förtjänar att gå med självförtroende i skor som känns lika perfekta som de ser ut.

CUSTOM FITTING SERVICE

Att "lästa" en sko innebär att våra vi formar och anpassar skon för att passa en specifik fot, ben eller för att korrigera eventuella obekväma passformer.


SKRÄDDARSYDD PASSFORM

Du kan även välja hur du vill att skaftet ska sitta, om du föredrar att bära skon med byxor innanför skaftet kan vi justera passformen till ett bredare skaft, eller om du har svårt att hitta stövelskaft som passar dig och dina ben.


Vi använder olika tekniker och verktyg för att justera formen och strukturen på skorna så att de bäst passar varje individuell fot. Detta kan vara särskilt användbart om någon har speciella krav eller behov när det gäller skor, såsom fotproblem eller olika fotstorlekar. Det kan också användas för att adressera problem som skav eller tryckpunkter.


Våra skor är handgjorda i Italien med de finaste lädren, vilket gör detta möjligt. Detta ingår alltid vid köp av skor från oss för att säkerställa att varje kvinna får en perfekt passform.

Era upplevelser

Möt Sara, Zenzi and Linnea som berättar om sina upplevelser

SARAH

ZENZI

LINNEA

SARAH

ZENZI

LINNEA

Före

Det lät för bra för att vara sant. Jag bestämde mig för att ge det en chans och låta dem anpassa mina skor.

Malin - hallux valgus

"För mig har skoinköp alltid varit en kamp på grund av hallux valgus och förhårdnader på mina fötter. Jag kunde aldrig föreställa mig att bära pumps med spetsig tå, eftersom mina förhårdnader gjorde det omöjligt. Trots att jag tyckte att de var snygga hade jag gett upp hoppet. När jag hörde talas om CC Shoes' Custom Fitting Service, där skor kunde anpassas för att passa mina fötter och förhårdnader, lät det för bra för att vara sant. Jag bestämde mig för att ge det en chans och låta dem anpassa mina skor. Det jag upplevde överträffade alla mina förväntningar. Skorna passade inte bara perfekt, utan kändes formade för mina fötter. Att känna sig elegant och bekväm var en ny upplevelse för mig. Nu vet jag att det finns alternativ för mig, och mina fotproblem begränsar inte längre mitt skoval. För alla som kämpar med fotproblem rekommenderar jag verkligen ett besök hos CC Shoes och deras Custom Fitting Service."

Att upptäcka deras Custom Fitting Service var avgörande. De skräddarsydde skorna för att passa perfekt!

Tilde - Större vänsterfot

"Jag har alltid haft svårt att hitta skor som sitter bekvämt på mina fötter. Min högra fot är mindre än min vänstra fot, vilket resulterar i ett irriterande glapp i en sko och åtstramning i den andra. Nyligen beställde jag sneakers från CC Shoes' webbplats, och som vanligt var vänsterskon för kort. Att upptäcka deras Custom Fitting Service var avgörande. De skräddarsydde skorna för att passa perfekt, även genom att justera längden med en halv storlek. Om du upplever liknande frustrationer rekommenderar jag starkt den här tjänsten. Tack för att jag får välja skor jag gillar som passar mina ojämna fötter."

Vi formar och anpassar skon efter dina behov

CUSTOM FITTING SERVICE

Vi behandlar skon med en speciell vätska som mjukar upp lädret och gör det mer töjbart. Sedan sätter vi in ett formverktyg som är en mekanisk form där du kan vrida olika skruvar för att trycka ut skon där det behövs.

All anpassning görs i vår butik i Sturegallerian, Stockholm.

Before