OM OSS

CC är initialerna till Carolina Caracciolo som är ägare och kreativ ledare. Carolina har genom sin italienska och svenska bakgrund det bästa av två världar - det italienska ögat för kvalité och hantverk, tillsammans med tidlös och minimalistisk skandinavisk design. Hennes rika erfarenhet och passion för skor är djupt rotad i företagets DNA.

Vi är Skandinaviens främsta destination för italienska designerskor, för dig som uppskattar kvalitet, komfort och design.

Vi har länge samarbetat med italienska leverantörer för att producera skor genom hållbara processer i kombination med innovativ stil och design. En produkt som tar ansvarar för vår miljö, och som utmanar modekulturen som vi hittils känner den. CC Shoes är identifierat med finess från produktionsnivå till slutlig design och stil, och erbjuder en uppsjö viktiga stapels till din garderob.

Detta är ett familjeföretag som har funnits sedan 1978, och som nu har utvecklats av Carolina tillsammans med sin partner Wiktor Sjövall för att skapa skor som är moderna, klassiska och designade för att hålla. Med en rik historia kommer en mängd kunskap, detta för att du ska kunna gå självsäkert i skor som har designats för att ge dig allt som en sko ska kunna ge, komfort och stil.