• FRI FRAKT & FRI RETUR
  • LEVERANS SAMMA DAG
  • WORDWIDE SHIPPING
  • EUROPEISK PRODUKTION

STRATEGIA
Älskade av alla. Säsong efter säsong håller Strategia sig alltid på modet, till följd av den höga kvaliteten och deras uppdaterade look.

OFFICINE CREATIVE
Obundet av konvention och drivs av innovation – Officine Creative skapar några av världens bästa skor.

ELIA MAURIZI
Elia kombinerar traditionellt hantverket med kreativitet och modern innovation – alltid med komfort och kvalitet i fokus.

L'AUTRE CHOSE
L'Autre Chose inspireras av franskt mode och har en balans mellan kvalitet och design, tradition och innovation, elegans och enkelhet

OFFICINE CREATIVE
I Pantanettis kreativa ateljé i Italien skapar de handgjorda skor av högsta kvalitet. Traditionellt skohantverk blandat med passionerad forskning och nya idéer.

POMME D'OR
Kvalitet, enkelhet, mjukhet och komfort. Sedan 1980-talet har Pomme D'or skapat hantverksmässigt design, elegant femininitet i lyxiga material.

MOMA
Hantverksfabriken kombinerar traditionellt hantverk med nytänkande design. Sedan 1985 har Gironacci bröderna arbetat med mottot att vilja smutsa ned händerna för att uttrycka sin kreativitet.

KING TARTUFOLI
Ett respekterat varumärke som skapar högkvalitativa skor som är starkt förankrade i hantverksmässiga skomakerietraditioner.

CHIE MIHARA
Med kunskap i ortopedi råder det ingen tvekan om passform och komfort. Chie är inspirerad av 1920-talets mode till 1980-talets humor.

EDDICUOMO
”Det ska vara som poesi för fötterna och godis för ögonen”. Eddicuomo har sedan 1975 skapat sandaler med Swarovskikristaller och noggrant utvalt läder och mocka.

ELENA IACHI
Elena Iachis skor är för dem som älskar mode och söker efter en helt enastående och exklusiv produkt. Med hög kompetens kombinerar de stil och kreativitet i bästa tillverkningskvaliteten i Italien.

DOUCAL'S
Där engelsk skomakeri möter italiensk innovation. Mario Giannini grundade Doucal’s 1973 i Montegranaro med idén om skor i brittisk design med komforten av en italiensk sko.

PREVENTI
Med vintage-finish och med förkärlek till det imperfekta skapar Preventi skor som bara blir bättre med tiden. Kvalitet och tradition kombinerat.

BRADOR
Kombinera elegans med komfort och funktionalitet. Brador skapar sandaler i lyxig modern stil.

ENRICO ANTINORI
Enrico Antinori är resultatet av ren passion och många års erfarenhet av skotillverkning. Han följer aldrig trender och förverkligar produkter utifrån kundens behov.

CARPACCIO DI SALMONE
Carpaccio di Salomone är varumärket som andas elegans med ett high-fashion tänk. Exklusiva material kombinerade på innovativa sätt.

CAPO
Cause Authenticity Pays Off.
Individualism är en nödvändighet; äkthet är det som definierar dig och kvalitet är ett måste.

PREMIATA
Våga vara dig själv i Premiatas skor. De kombinerar fantasi och 100 års skomakarhistoria. Premiatas essens är att blanda extrem forskning och avancerad framtidsdesign med traditionella metoder.

CC ESPADRILLES
Vi jobbar med de bästa fabrikerna för att kunna erbjuda dig espadriller av högsta kvalitet på marknaden. Varje år presenterar vi nya modeller och färger. Vi arbetar med miljövänliga material och återvunnet gummi.

CC WOMEN
Vi jobbar ständigt med att hitta nya och innovativa modeller, med fokus på finaste material, högsta kvalitet och komfort. CC Shoes grundades 1978 av Claudio Caracciolo och leds nu av dottern Carolina som har ett genuint öga för mode.

CC MEN
CC Shoes grundades 1978 av Claudio Caracciolo. Vår produktion sker i norra Italien. Tack vare det långa förhållandet med ledande italienska skoproducenter får vi tillgång till exklusiva skor.