KÖPVILLKOR
Genom att handla från CC Shoes Online Shop samtycker ni med dessa villkor. Alla leveranser och tjänster skall utföras enligt CC Shoes Online Shops villkor. Har inte CC Shoes Online Shop uttryckligen accepterat giltigheten av ett villkor i skrift, kan vi inte att acceptera några villkor från er som strider mot, eller avviker, från våra köpvillkor.

PRODUKTPRESENTATION
Vi har gjort allt vi kan för att återge alla färger korrekt på CC Shoes Online Shop. Vi kan dock ej garantera att den levererade varan kommer att ha exakt den färg och utseende som ni uppfattar på er skärm på grund av färginställningar och bildskärmstyp på er dator/smartphone/surfplatta. Vi ansvarar ej för färgåtergivningen på er datorskärm. CC Shoes Online Shop reserverar sig för förändringar i sortimentet och har rätt att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor i sortimentet. CC Shoes Online Shop reserverar sig för eventuella tryckfel i texter och gällande pris.

STORLEKAR
Storlekarna på CC Shoes Online Shop varierar med de olika fabrikaten. Vi försöker dock, så gott det går, ge en vägledande beskrivning av storlek och passform för varje skomodell. Eftersom alla fötter är unika så tar vi ej ansvar för att beskrivningen stämmer överens med er upplevelse av storlek och passform av skon.

PRISER
Alla priser på CC Shoes Online Shop är uppgivna i SEK och inkluderar 25% moms.

KÖP
Vid en beställning kommer ni att bli ombedd att förse Klarna eller Paypal med er betalningsinformation. Det är ert ansvar att tillhandahålla giltig och korrekt information samt att ni är den person som avses i fakturainformationen ni uppgivit. Köp på CC Shoes Online Shop är endast i syfte av personlig användning eller som en gåva. Vid beställning på CC Shoes Online Shop skickar vi en bekräftelse till er mejladress. Observera att det är mycket viktigt att ni uppger en giltig mejladress för att ni ska få er orderbekräftelse. Vi förbehåller oss rätten att inte acceptera er beställning om vi inte får auktorisering för er betalning.

CC Shoes Online Shop och den fysiska butiken CC Shoes delar varulager.
Det innebär att vissa skor som säljs genom CC Shoes Online Shop kan ha provats av kunder i butiken. Självklart skickar vi ett oprovat par om det finns i lager. Har skorna provats så kontrollerar vi dem mycket noggrant. Lätt slitage på yttersula kan förekomma, men ser vi tydliga avvikelser - i form av färgskiftningar, slitage etcetera - så kontaktar vi dig före leverans. Det allra viktigaste för oss är att Du som kund i slutändan är nöjd, därför ser vi till att finna en tillfredställande lösning om denna situation skulle uppstå. Delat lager betyder också att det kan hända att vår online shop inte alltid hinner uppdateras med rätt storlekstillgänglighet. Detta är särskilt vanligt under kampanjer eftersom omsättningen av varor då är betydligt högre. När en vara säljs på CC Shoes Online Shop så reserveras den angivna summan på ert konto fram tills att vi bekräftat att er beställning är tillgänglig. Har varan ni beställt redan sålts i butiken men ej hunnit få ett uppdaterat lagersaldo på CC Shoes Online Shop så meddelar vi er samt släpper omedelbart reservationen av pengarna på ert konto. Den risken är dock mycket liten.

BETALNING
Välj mellan Klarna Checkout och PayPal. Med Klarna kan du välja mellan att betala med Kort (Visa, Mastercard), Internetbank, faktura (14 dagar), kampanjbetalning eller delbetalning i din egen takt.
Väljer du PayPal kan du antingen betala med ditt PayPal-konto eller Kort (Visa, Mastercard, American Express och Discover). Den angivna summan är endast reserverad på ert konto fram tills att vi bekräftat att er beställning är tillgänglig. Vi hanterar era person- samt betalningsuppgifter så säkert som vi kan, men i händelse av att en tredje part skulle få otillåten åtkomst till vår kunddata, kan vi inte att hållas ansvariga för förlusten.

LEVERANSER
Vi strävar efter att leverera era varor så fort som möjligt. Alla beställningar behandlas så snart transaktionen är klar. Vi kan leverera till hela världen. Försening av leverans kan ske under rea och kampanjer.

KLIMATKOMPENSERAD FRAKT
Klimatkompensation innebär att man finansierar en åtgärd utanför den egna verksamheten. Den åtgärden ska leda till en minskning av utsläpp som är lika stor som de utsläpp som man kompenserar för.

Det finns olika typer av initiativ för utsläppsreduktion som används för klimatkompensation. De vanligaste projekten är installation av förnyelsebar elproduktion (för att undvika starkt klimatpåverkande kolkraft), energibesparande investeringar och plantering eller bevarande av skog.
Vi har 100% grön el via Fortum, Miljötrygg certifikat 2908432.

Vi skickar de flesta beställningar i webpåsar i papper som är komposterbara och biologiskt nedbrytbara. Vi har en specialdesignad förpackningsteknik för att packa mindre luft och undvika att addera extra material. Vi återanvänder även kartonger som skickas till oss för att spara miljö. Tillsammans kan vi påverka vår framtid!

POSTNORD COLLECT till närmaste ombud - 0 SEK
Leveranstid 1-2 vardagar.
Beställ innan kl. 10.00 så skickas skorna samma dag (gäller vardagar).
Paketet levereras till ert närmaste ombud och avi skickas via sms.

POSTNORD HOME Hemleverans - 0 SEK
Leveranstid 1-2 vardagar.
Paketet levereras till ert hem, avi skickas via sms.

HÄMTA I BUTIK - 0 SEK
Skorna hämtas i butiken i Sturegallerian. Du får ett mail när din order är klar för upphämtning. Hämtas inom 7 dagar. Ta med legitimation. Hämtar du åt någon annan behöver du visa mottagarens legitimation.

AIRMEE - 0 SEK
Leveranstid 0-2 dagar.
Beställ innan kl. 10.00 för leverans samma dag i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Enköping, Västerås, Jönköping, Norrköping, Linköping, Växjö, Borås, Örebro, Helsingborg, Karlstad, Eskilstuna, Halmstad, Nyköping, Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg, Borlänge, Falun, Gävle, Kalmar, Kristianstad, Hässleholm, Sölvesborg, Varberg och Falkenberg.
Leverans sker mellan kl. 17.00 - 22.00.
Det är viktigt att du är hemma under den tiden då våra varor ej lämnas utanför dörren.
Leveransinformation skickas från Airmee via sms.
OBS! Airmee är endast tillgängligt inom ett begränsat antal postnummer. Om din adress är utanför dessa områden, informerar vi dig och din order skickas istället med Postnord eller DHL.

DHL SERVICE POINT - 0 SEK
Leveranstid 1-2 vardagar.
Beställ innan kl. 10.00 så skickas skorna samma dag (gäller vardagar).
Paketet levereras till ert närmaste ombud och avi skickas via sms.

DHL EXPRESS Worldwide - 199 SEK
Leveranstid 5-10 vardagar.
Paketet levereras till er hemadress.
Avisering sker från DHL.
Vi levererar till hela världen.

Vid sändning med Postnord eller DHL kommer ni att erhålla ett mejl med ert spårningsnummer när ordern lämnat vårt lager. Vill ni spåra er försändelse besök www.dhlfreight.sewww.postnord.se Har ni ytterligare frågor, vänligen mejla oss på info@ccshoes.se så hjälper vi er. Observera att eventuella extra skatter och tullavgifter som läggs till på grund av destinationslandet är kundens ansvar. Alla våra försändelser packas i anpassade fraktpåsar beroende på storlek på varan. Vi tar ej ansvar för leverantörens hantering och/eller leveranstider, då vi inte kan påverka oväntade händelser under frakten. Var god observera att paket som ej hämtats inom 14 dagar kommer att returneras till CC Shoes Online Shop. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 199 SEK. För ytterligare information om frakten, var vänlig besök www.dhlfreight.se eller www.postnord.se

RETURER & BYTEN
Om ni önskar returnera en vara, måste detta ske inom 14 dagar från det att varan hämtats hos ert ombud, alt. levererats hem till er. Har ni valt att hämta varan i butiken gäller 14 dagar bytes- och returrätt från dagen paketet hämtats. I händelse av önskad retur eller storleksbyte fyller ni i medföljande retursedel. Det är ert ansvarar att paketera försändelsen så att varan och dess kartong inte kan skadas under returfrakten. Återbetalning/kreditering av faktura sker efter att vi mottagit returen, vid återbetalning till ert konto som använts vid beställning. Varan returneras i samma skick som den mottogs. Skorna måste returneras i sin originalkartong som skall vara intakt då vi betraktar kartongen som en del av varan. Eventuell skopåse skall ligga med i returförsändelsen. Observera att skor skall prövas på en matta för att förhindra slitage om ni vill byta eller lämna tillbaka dem. Det är viktigt att sulorna på skorna är intakta. Använd den medföljande returfraktsedeln eller maila till info@ccshoes.se så mailar vi en returfraktsedel. Returfrakten är gratis förutom vid beställningar från utlandet då returhantering och kostnad är kundens ansvar. Ångerrätten gäller ej om skorna provats så att det syns i form av slitage, smuts eller formförändringar i materialet. Det är upp till CC Shoes att bedöma skicket vid godkännande av retur.

Återbetalningsskyldighet:
CC Shoes skall, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Se även Konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

GDPR/Dataskyddslagen
Den 25 maj 2018 ersattes den svenska personuppgiftslagen (PUL) med EU:s nya dataskyddsförordning (GDPR). Vi vill att du som kund känner dig trygg att handla hos oss. Här nedan får du information vad denna nya lag innebär.
Vi sparar följande persondata om våra kunder:
Beställningar: ip-adress, E-post, Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.
Beställningar sparas i 7 år enligt lagen.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter. Kontakta oss då på 08 - 611 09 30 eller info@ccshoes.se.
Om du anser att CC Shoes behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen har du rätt att lämna in ett klagomål till Datainspektionen på datainspektionen@datainspektionen.se.

C. C. Skor AB 556196-5863