• FRI FRAKT & FRI RETUR
  • LEVERANS SAMMA DAG
  • WORDWIDE SHIPPING
  • EUROPEISK PRODUKTION

CC I MILANO

INKÖPSRESA I MILANO

Två gånger om året går resan till Milano i Italien för att skapa alla skor som presenteras i CC-Skors butik och online. Vi lägger högsta vikt med att vara på plats, träffa personerna bakom skorna, testa läster och känna på material för att kunna skapa en kollektion som håller vår standard.

CM__DSC9788

ATT SKAPA DEN PERFEKTA SKON

Det är en lång och noggrann process att få fram säsongens skor. Planerandet börjar nästan ett år innan kollektionen presenteras, tidigare säsonger utvärderas, genomgång av trender och vad ser vi för behov hos våra kunder vägs in. Sedan på plats i Milano provar vi alla olika läster, träffar personer från fabrikerna, vi känner på material, ser över färger och gör modifikationer vid behov, allt för att få fram en perfekt passform på alla skor. Vi i teamet provar skorna och de som fyller kraven för passform och komfort går vidare i processen.

PN__DSC9288

TRENDSPANING

Under en resa ser vi extremt mycket skor och det brukar inte ta längre än någon dag innan man kan börja se ett tydligt mönster kring trender. Vi försöker alltid att skapa en kollektion som ska återspegla vad som gäller trendmässigt, men samtidigt blanda upp det med tidlös design. Dagens trender blir ofta långlivade iochmed att vi mer och mer går bort från "Fast Fashion" och vi planerar design flera säsonger i förväg gällande färg och form. 

200215 Restaurang Ceresio 7__DSC3768

TRADITION: RESTAURANG NABUCCO

En tradition vi inte tar lätt på är middagarna på vårt älskade Nabucco. Dagarna i Milano blir långa, men inte ens 12-timmars dagar stoppar oss från att sent äta middag på vår favorit restaurang. Att kliva in på Nabucco är som att komma hem och träffa familjemedlemmar man inte sett på ett tag. 

Team CC i Milano

TEAM CC

Trion som aldrig har en tråkig stund tillsammans.
Wiktor, Carolina och Ofelia lägger all sin hängivenhet i det de älskar mest - skor. De tre kombinerar olika syn på design för att skapa kollektioner tillsammans med Europas bästa skotillverkare.